Test – Smykker fortæller om din personlighed

Hvad fortæller dine smykker om digHvad type er du? Faktisk er det muligt at ret præcis fortælle hvilken type person du er ud fra dine smykker. Jeg prøvede selv her forleden og var lidt overrasket over hvor præcis testen, men faktisk ligger der en del relevante faktum til grunde for en sådan test. Kommer jeg f.eks. med en halskæde hvor vedhænget er en svamp i sølv, så er det jo selvfølgelig et tegn på at jeg godt kan lide svampe og det interessere mig, hvad type svamp der er på smykket fortæller så endnu mere om mig. Er det en kantarel svamp, er det nok fordi jeg elsker at spise svampe, er det der imod en halskæde med rød fluesvamp, fortæller det noget helt andet om mig. Men hvordan kan det være at ens smykker fortæller hvad type person man er? Lad os prøve at kigge på nogle af mulighederne. Som min gode vej Bo plejer at sige – “it’s all about the jewellery baby!”

Ure og armbånd

For rigtig mange er ure nu om dage mere et smykke, end et redskab til at måle tid med. Går du med et billigt ur, så er du ofte typen der ikke interessere sig for fashion og stil, men alligevel gerne vil være lidt retro. Har du et dyrt Rolex eller Breitling på, betyder at du sætter pris på stil og kvalitet, eller blot kan lide at vise du har penge. Er det tale om et D&G, Boss eller Prada ur, så høre du til målgruppen så går op i stil og mode, men uden at det skal være prangende. Taler vi armbånd, så er et simpelt læderarmbånd nok til at man fremstår smart, dette er sjældent tilfældet med et simpelt og billigt ur. Derimod kan et dyrt diamant, guld eller sølvarmbånd ofte frem stå for smart og med mindre man er til gallafest, vil det i mange tilfælde være lidt for meget. Hvad smykker du skal vælge kan du læse mere om herinde på rosendahl-watches

Halskæder

Halskæder fås i mange typer og er et af de smykker der både bruges af mænd og kvinder. For mænd er det ofte tale om en meget enkelt halskæde i sølv eller læder, hvor det for kvinder kan variere rigtigt meget alt efter hvad tøj eller lejlighed den lige skal passe til. F.eks. købte jeg forleden en pæn og simpel halskæde i Roseguld inde på Zeva for omkring 150 kroner, den passer både til festlige lejligheder og til hverdags brug. Dog er det en del af mit tøj som den aldrig vil komme til at passe sammen med. Mit dyre halskæde fra George Jenser, passer der imod ikke ret godt til hverdags brug, og der er noget mere af mit tøj som den heller ikke ville passe til. Der imod er den rigtig flot sammen med det rigtige tøj.

Ringe

Ringe eller fingerringe bruges også både af mænd og kvinder, men i overvejende grad kvinder. Ringe, bortset fra vielses ringe, bruges mest af yngre mænd og bruger man som mand andre typer af ringe, så er det ofte ensbetydende med at man har en ret speciel personlighed og gerne skiller sig ud fra mængden. Er det tale om ringe til kvinder, så bruges de lidt mere som mænd bruger ure. Dyre ringe til at vise sig lidt frem, og de lidt mere billige smykker til blot at se smart ud med. Du finder eksempler på ringe her på Amino forummet, en hvor man diskuterer lidt af hvert.

Øreringe som smykker

Der er hovedsageligt kvinder der bruger øreringe, og enkelte yngre mænd. Er man mand og bruger øreringe, er det enten fordi man er gøgler eller pirat. Cirka halvdelen af alle kvinder bruger øreringe, men hos kvinder bruges øreringe ikke i samme grad til at vise ens personlighed. Der er lidt mere blot et smykke som blot skal fuldføre det outfit eller kostume man har på.