Et hurtigt og effektivt vægttab med Nupo

Her i Januar måned, er det rigtig mange af os, som gerne lige vil smide et par kilo. De fleste af os har jo spist lidt for godt, eller været til lidt for mange julefrokoster i løbet af december. Måske heller ikke fået trænet helt så meget som vi gerne ville. Derfor er vægten ofte 5 til 10 kilo højrer end den plejer, her i starten af januar. Men hvad kan vi så gøre får at få smidt de ekstra kilo igen? Er det med vægttabs produkter som Nupo, Nutrilett, Chili Burn eller XL-s Medical Fedtbinder? Er det masser af motion, eller noget helt andet som skal til? Lad os prøve at kigge på nogle af de mange muligheder som der er.

Se mere om: En januar slankekur med Nupo

Nupo og Nutrilett

Produkter som Nupo og Nutrilett, hører under måltidserstatninger. Det vil sige at du udskifter et måltid med en Nupo proteinbar eller Nutrilett suppe, og derfor ikke får helt så mange kalorier indenbords, som ellers. Det er en rigtig nem måde at tabe sig på, da du ikke skal til at regne dine kalorier indtag ud, dyrke en masse motion eller overholde en besværlig kostplan. Både Nutrilett og Nupo smager rigtigt godt, især Nutrilett i karamel er en af mine favoritetter. De mætter ok, dog lige i underkanten som hovedmåltid, men i stedet for mogenmad eller middagsmad, er det en fin måltidserstatning. Desværre er det heller ikke det hurtigste vægttab på denne måde. Dog laver de en lang række forskellige produkter, så du i princippet kan udskifte alle dagens måltider med deres produkter, og dermed opnå et nogenlunde hurtigt vægttab.

Karakter: 2/5

Se mere om: Tab vægt med Nupo

New Nordic Chili Burn

De fleste af os, har sikkert hørt at chili og andre stærke krydderier kan sætte ens forbrænding op. Dette er også ideen bag New Nordic Chili Burn. Du spiser blot en tablet med chili ekstrakt, som så skulle være gode for forbrændingen og modvirker luft i maven. Udover chili indeholder tabeletterne også ekstrakt fra grøn te og magnesium, som begge også skulle have en positiv effekt på ens vægttab.
Desværre er det ret begrænset hvor mange ekstra man taber sig, ved blot at spise et par tabeletter med chili. Men i kombination med en masse andre tiltag, kan det samlet være med til at give en gavnlig effekt. Som enkeltstående produkter, er jeg dog ikke specielt begejstret for New Nordic Chili Burn. Så hellere udskifte et eller 2 måltider med en Nupo bar.

Karakter: 1/5

Se mere om: Få gang i din slankekur med Nupo

Opnå et sundt og varigt vægttab med Nupo eller Chili Burn

XL-S Medical fedtbinder

Ideen bag dette produkt, er at du spiser en pille med XL-s Medical fedtbinder, inden hvert måltid. Pillen indeholder så nogle stoffer, som binder en del af det fedt der er i maven, og gør at det ikke bliver optaget i kroppen. Dermed feder en del af den mad du spiser heller ikke. Der findes kraftigere versioner som gør det samme, men de kræver en recept for lægen, og kan have lidt være bivirkninger.
XL-S Medical fedtbinder, er faktisk et af de produkter som virker fint, især hvis man som mig, hører til dem der gerne spiser fed mad.
Spiser man i forvejen ret fedtfattigt, så vil man ikke have så stor glæde af XL-S Medical fedtbinder. Men det er et spændende produkt, som har en vis effekt på ens vægttab.

Karakter 3/5

Motion

Motion – er ord som mange af os hader. Vi gider simpelthen ikke tons rundt på en fodbolds bane, stå og svede nede i det lokale fitness center eller løb rundt ude på de danske veje. Men vil vi tabe os, så er der ingen vej uden om motion. Vi kommer langt med en god slankekur eller den rette kost, men hvis vi lige vil have det sidste vægtab med, og samtidig få en sundere livsstil, så skal der noget motion til.
For mange kan det være nok at gå en halv time om dagen, andre foretrække at cykle en lang tur eller tage i fitness center. Er en time i fitness så mere effekt end at gå en time? Ja, jo mere effektiv og hård din træning er, jo mere forbrænder du. Hård træning er også med til at opbygge muskler, som på sigt øger din grund forbrænding. Så derfor er motion desværre den bedste vej til et varigt vægttab, så bid i det sure æble og find dit træningstøj frem. Husk det er som regel kun de første 2 uger, som er rigtig slemme.

Karakter 4/5

Som du kan se, så er er der en del forskellige måder at tabe sig på. Vil man gerne have et så effektivt vægttab som muligt, så bør man kombinere forskellige elementer. Det kan være være motion, Nupo og Chili Burn. Eller XL-S Fedtbinder med et medlemskab i fitness centeret. Mulighederne er mange, så se at komme igen, frem for blot at sidde og læse om det her.

Test – Smykker fortæller om din personlighed

Hvad fortæller dine smykker om digHvad type er du? Faktisk er det muligt at ret præcis fortælle hvilken type person du er ud fra dine smykker. Jeg prøvede selv her forleden og var lidt overrasket over hvor præcis testen, men faktisk ligger der en del relevante faktum til grunde for en sådan test. Kommer jeg f.eks. med en halskæde hvor vedhænget er en svamp i sølv, så er det jo selvfølgelig et tegn på at jeg godt kan lide svampe og det interessere mig, hvad type svamp der er på smykket fortæller så endnu mere om mig. Er det en kantarel svamp, er det nok fordi jeg elsker at spise svampe, er det der imod en halskæde med rød fluesvamp, fortæller det noget helt andet om mig. Men hvordan kan det være at ens smykker fortæller hvad type person man er? Lad os prøve at kigge på nogle af mulighederne. Som min gode vej Bo plejer at sige – “it’s all about the jewellery baby!”

Ure og armbånd

For rigtig mange er ure nu om dage mere et smykke, end et redskab til at måle tid med. Går du med et billigt ur, så er du ofte typen der ikke interessere sig for fashion og stil, men alligevel gerne vil være lidt retro. Har du et dyrt Rolex eller Breitling på, betyder at du sætter pris på stil og kvalitet, eller blot kan lide at vise du har penge. Er det tale om et D&G, Boss eller Prada ur, så høre du til målgruppen så går op i stil og mode, men uden at det skal være prangende. Taler vi armbånd, så er et simpelt læderarmbånd nok til at man fremstår smart, dette er sjældent tilfældet med et simpelt og billigt ur. Derimod kan et dyrt diamant, guld eller sølvarmbånd ofte frem stå for smart og med mindre man er til gallafest, vil det i mange tilfælde være lidt for meget. Hvad smykker du skal vælge kan du læse mere om herinde på rosendahl-watches

Halskæder

Halskæder fås i mange typer og er et af de smykker der både bruges af mænd og kvinder. For mænd er det ofte tale om en meget enkelt halskæde i sølv eller læder, hvor det for kvinder kan variere rigtigt meget alt efter hvad tøj eller lejlighed den lige skal passe til. F.eks. købte jeg forleden en pæn og simpel halskæde i Roseguld inde på Zeva for omkring 150 kroner, den passer både til festlige lejligheder og til hverdags brug. Dog er det en del af mit tøj som den aldrig vil komme til at passe sammen med. Mit dyre halskæde fra George Jenser, passer der imod ikke ret godt til hverdags brug, og der er noget mere af mit tøj som den heller ikke ville passe til. Der imod er den rigtig flot sammen med det rigtige tøj.

Ringe

Ringe eller fingerringe bruges også både af mænd og kvinder, men i overvejende grad kvinder. Ringe, bortset fra vielses ringe, bruges mest af yngre mænd og bruger man som mand andre typer af ringe, så er det ofte ensbetydende med at man har en ret speciel personlighed og gerne skiller sig ud fra mængden. Er det tale om ringe til kvinder, så bruges de lidt mere som mænd bruger ure. Dyre ringe til at vise sig lidt frem, og de lidt mere billige smykker til blot at se smart ud med. Du finder eksempler på ringe her på Amino forummet, en hvor man diskuterer lidt af hvert.

Øreringe som smykker

Der er hovedsageligt kvinder der bruger øreringe, og enkelte yngre mænd. Er man mand og bruger øreringe, er det enten fordi man er gøgler eller pirat. Cirka halvdelen af alle kvinder bruger øreringe, men hos kvinder bruges øreringe ikke i samme grad til at vise ens personlighed. Der er lidt mere blot et smykke som blot skal fuldføre det outfit eller kostume man har på.

Svamp i nyt tag

Nu er det ikke alle typer af svampe som er lige populære. Her forleden var jeg ude og besøge min far som lige har fået lagt et nyt tag på sit hjem. Allerede efter blot 4 måneder, er der fundet de første spor på svamp i taget. Det var et simpelt og billigt tag af betontagsten, og på undersiden af flere af de forskellige tagsten er der nu spor efter skimmelsvamp. jeg tror at grunden til at dette er sket, er at selvom der er tale om et helt nyt tag i beton, så har betonen ikke være imprægneret ordentligt og der er derfor trængt vand ind. Han har nu bestilt en tagdækker fra tag-profferne.dk til at komme forbi og undersøge det grundt, og evt. se om der er tale om sjusk fra dem som lagede det (et andet firma end tagprofferne). Det kan jo ikke være rigtigt at man efter nogle måneder ser de første tegn på et dårligt indeklima, på et nyt tag der er lagt af et professionelt firma.

Jeg overvejet også selv at få udskiftet mit gamle tag med et nyt, men det at få lagt et tag, er faktisk ikke helt så nem en opgave som jeg regnede med. Det første jeg har gjort et at gå ind på gratistagtjek.dk og bruge deres gratis beregner, og klikke på beregn pris på nyt tag for de forskellige tagtyper. Her kan du nemt vælge om der er tale om et betontag, tegltag, eternitplader, skifertag, ståltag eller tagpap. Man vælger derefter størrelse på huset, hældning på taget og hvor i landet det drejer sig om. Så modtager man inden for et minut en mail med, hvad det cirka vil koste at få lagt den type tag på din bolig. Det nemmeste vil nok være at få bestilt et gratis tagtjek og få en ekspert ud og rådgive en, men jeg har aldrig helt tiltro til den slags personer. En af eller anden årsag føler jeg altid, at de vil prakke mig den dyreste løsning på og ikke nødvendigvis den som er billigst eller bedst for mig.
Men hvad skal man lige vælge, der er jo efterhånden så mange forskellige tagtyper at vælge imellem. Det er selvfølgelig også muligt at få lavet en tagrenovering, men jeg syntes det blot vil være at udskyde problemerne lidt. Lige nu står jeg med følgende muligheder.

Betontag
Et tag af betontagsten, er en forholdvis billig løsning, men det er et tungt tag der sætter store krav til konstruktionen i huset. Efter de problemer min far har haft med sit betontag, tror jeg ikke at dette til være den rigtige løsning for mig.

Eternittag
Skal det gøres helt billigt så er eternitplader løsningen. Desværre syntes jeg ikke at det vil være en pæn nok løsning til selve huset. Kunne dog godt overveje et eternittag, når jeg skal have lagt et nyt tag på garagen.

Skifertag
Skifer, eller naturskifer som det jo rigtigt hedder er et rigtigt pænt valg til et tag. Fordelen ved et ægte skifer tag er at det er et let tag, og samtidigt et af de mest holdbare. Skiffer er dog en halv dyr løsning, og måske lidt over hvad jeg vil betale for mit. Der er dog muligt at få integreret en solfanger direkte ind i et skifertag, en ting som gør at det måske alligevel kunne være en interessant løsning.

Tegltag
Lige p.t. hælder jeg nok mest til det klassiske tegl tag i sorte eller røde teglsten. Du får et rigtigt godt produkt til prisen og det klare mit behov fint. Så lige nu ligger tegl øverste på min liste over muligheder.

Ståltag
Et ståltag kunne også være en løsning, især da stålplader jo er forholdsvis billige og relativt nemt at ligge. Det vil koste mindre end et tegltag, men jeg har fået fortalt at man nu og da kan høre regnen ret tydeligt på et tegltag. Syntes også at hvis man kommer tæt på, så kan man se at det er stål og ikke tegn, selvom de to tagtyper ligner hinanden på afstand.

Så som det ser ud lige nu, så tror jeg at jeg vil vælge et tegltag når jeg skal have lagt nyt tag her til sommer. Jeg håber dog at jeg slipper for de samme problemer med svamp, som min far allerede har oplevet med sit betontag.

images

Januar slankekur med Nupo

Så er det igen jul, og det betyder for rigtig mange danskere, et par kilo ekstra på sidebenene. De ekstra kilo som vi tager på i julen vil vi jo meget gerne i gang med at tabe igen, her til Januar men hvordan går vi det bedste muligt og hver dækker en god slankekur over?

Der er mange måder at opnå et vægttab på, man kan smide fedt, muskelmasse eller vand. Det mest optimale er selvfølgelig at smide fedt, men langt de fleste slankekure indbærer også et stort tab af væske og muskelmasse. Kan slankeprodukter som Nupo eller Nutrilett være løsningen?
Vi ser her lidt nærmere på nogle af de mere populære typer af slankekure for tiden.

Nupo kuren
Nupo er lige som Nutrilett et måltidserstatnings produkt. Det fås som pulver til at blande op med mælk eller vand, og flere forskellige smage som chokolade, vanilie, jordbær osv. Det fås også som supper, barer, eller opblandede drikke. Slankekuren er rigtig nem at følge, idet den blot går ud på at man udskifter et eller flere af sine normalle måltider med f.eks. en Nupo bar eller et glas Nupo slankepulver. Man skal altså ikke til at tælle kalorier og den slags, men blot lave nogle få nemme ændringer i sin kost.
Denne slankekur er meget veleget til en Januar kur, da den er nem og hurtig at komme i gang med og man i Januar måned ofte finder masser af Nupo tilbud.
Kombinerer man denne kur med motion så har man en ok effektiv slankekur. Ulempen ved den er at man nogle gange godt kan være sulten igen et par timer efter man har spist sin Nupo.

Low Carb Diet
Denne slankekur dækker over flere forskellige, alt lige fra den klassiske Atkins kur, til den moderne stenalder kost kur (Paleo).
Den går i bund og grund ud på at holde sig helt fra kulhydrater, og dermed undgå at få en masse tomme kalorier indbords, samt få et mere stabilt blodsukker. Det med at få stabiliseret sit blodsukker, er jo rigtig vigtigt for langt de fleste typer af slankekure.

Den er ret effektiv da mange af de store syndere til overvægt jo indeholder sukker eller stivelse, så det kan være svært at komme til at spise for mange kalorier på en sådan kur. Da ens blodsukker er ret stabilt, er man heller ikke helt så sulten på denne her diet. Mit problem med den, er at det nogle gange kan være svært at finde nogle spændende og gode opskrifter hvis man er lidt kræsen som mig.

VLCD
VLCD står for Very Low Calorie Diet og dækker over en lang række slankekure som har det til fælles at man kun indtager mellem 5-800 kalorier om dagen. Når man tænker på at en gennemsnitlig person har et forbrug på omkring 2.500 kcal, så er det jo en hel del under hvad man skal bruge. Problemet med denne diet, er at man nemt kan risikere ikke at få den mænge mineraler og vitaminer som kroppen har brug for. F.eks. kalk til knogler og tænder. I starten er man ofte meget sulten, men det går over efter en uges tid, da kroppen begynder at udskille ketoner som hæmmer sulten en del. Da en stor del af den energi man skal bruge kommer fra kroppens fedt, kan man opleve at man hurtigt bliver træt ved fysisk aktivitet på denne diet. Den kræver også at man har meget styr på sin kost, og nærmest vejer alt mad for at helt have styr på hvor mange kcal man spiser om dagen. En kompleks, men effektiv slankekur for mange. Desværre har mange det jo med ofte at tage sin tabte kilo på igen, inden for relativ kort tid. Jo hurtigere kiloene forsvandt, jo hurtigere kommer de også ofte tilbage.

Efter min mening er en slankekur med Nupo den mest ideelle her til Januar, den er nem og hurtig at komme i gang med, og kræver ikke en masse kendskab til kost og ernæring. Kombinere det med en let motion, og du har en udmærket kur til lige at få smidt de ekstra kilo fra julen.

Kilde:
dtvtransition.org
Web: http://www.dtvtransition.org/helse-og-sundhed-med-nupo-og-nutrilett/

Kan man få svamp i briketter?

Peter fra Sjælland, havde opdaget at en stor del at det brænde, de havde liggende ude i brændeskuret var fyldt med svamp og spurgte mig derfor om det også kunne lade sig gøre at få svamp i briketter? Jeg syntes det var et rigtigt godt spørgsmål og satte mig for at undersøge det lidt nærmere.

Lad os starte med at se hvad forskellen er på almindeligt træ til brænde og så der her nymoderne briketter af træ eller savsmuld.

Almindeligt brænde består oftest af Bøg, Birk, Ask eller Gran som generelt opdeles i let og tunge træsorter. De lette træsorter benyttes til billig brænde, mens de mere tunge høre til det man betragter som kvalitets brænde. Det fås så som ovntørret brænde, hvilket betyder at det har ligget i et opvarmet rum i flere dage for at få vandindholdet ned, hvor luftet blot er træ der har lagt op tørret op over sommeren.
Dette træ er så savnet og kløvet i mindre stykker der passer perfekt ind i en brændeovn eller pejsen inde i stuen.

Briketter eller træbriketter som de jo rigtigt hedder, er små firkanter af savsmuld og bitte små træstykker der er presset utroligt tæt sammen under højt tryk og varme. Dermed får du en træmasse som faktisk er mere tæt end f.eks. bøgebrænde og du får et produkt der har betydeligt lavere vandindhold end almindeligt træ har. Dette gør at man derfor får mere varme ud af at fyre med træbriketter frem for almindeligt træ (det samme gælder også for de populære træpiller, men de har ingen betydning for denne her artikel, så dem ser vi ikke nærmere på). Så er man ude efter den bedste måde at få varmet sit hjem op på, så skulle billige træbriketter på tilbud, både være den mest effektive og den billigste. Eneste ulempe er at man jo ofte skal ud og fylde nyt på, det slipper man for med olie, gas, fjernvarme eller elvarme, og dette er jo nok også grunden til at de fleste blot vælger at benyttes sig af den her slags opvarmning som et supplement til en af de andre typer af opvarmning, eller hvis man bare skal have lidt hygge foran pejsen.

Spørgsmålet er så om der kan komme svamp i savsmuld og om der evt. er andre forhold der spiller ind og gør at der svampe ikke kan vokse eller kan vokse på briketterne. En hurtig undersøgelse viser at svampe faktisk gror rigtigt godt i savsmuld eller flis, så umiddelbart burde de jo også kunne gro på træbriketterne. Men dette er dog ikke tilfældet. For det første kræver det at svampen kan få fodfæste og det kan være rigtigt svært i briketterne, da de jo er mere sammenpresset end almindeligt træ. Den og måske endnu mere vigtig grund, er at savsmuldet simpelthen er for tørt. De fleste typer af svamp, kræver fugtige omgivelse for at kunne vokse optimalt, og det findes der jo netop meget lidt af på træbriketter. Af samme grund ser man også meget sjældent svampe på det brænde som er tørt nok til at bruge direkte i pejsen. Så nej, man kan ikke få svamp i briketter.

Kilde:
dtvtransition.org – Information om brænde og træbriketter

Tyroler fest hos svampesiden

tyrolerfestOgså i år har vi her på svampesiden valgt at holde en sjov og spændende Tyroler fest i bedste Tysk stil med masser af pølser, fadøl og sauerkraut. Peter har fundet et fint pink tyroler kostume som lige er ham, Hanne et sjovt og anderledes Heidi kostume og jeg mangler selv at finde et. Vi overvejer i år at deltage i oktoberfesten i København på femøren, Amagerstrand og er sikker på at det nok skal blive rigtigt sjovt. For mig er det faktisk første gang jeg er med til en sådan ølfest men efter hvad man har hørt tror jeg nu at det bliver noget af en oplevelse.
Hvorfor Tyroler fest og ikke en af de mange andre sjove begivenheder som Halloween, Karneval og den slags? Dejlige tøser, masser af pølser og fadøl i 1 liters glas, det er der jo virkeligt ikke mange andre arrangementer som kan konkurrerer med vel? Flere og flere køber blot deres udklædning i en stor færdig pakke på f.eks. online kostumer eller tilsvarende hjemmesider.

Gå ikke glip af karnevallet

I år må vi jo så hellere huske at få et kamera med, så det ikke går som til Karnevallet hvor vi alle kom i nogle super sjovede kostumer men alligevel lykkes det os ikke at få taget et eneste billede af det hele. Peter havde valgt en rigtig sjov udklædning som My little pony i dræber udgave, hvilket vi alle morede os rigtigt meget over. I år bliver hans udklædning dog ikke helt så sjov men den er stadig noget mere anderledes end hvad man er van til at se på en Oktober fest. Lars spurgte om det ikke kunne være hysterisk sjovt hvis vi kom udklædt som svampe, men jeg tror nu ikke lige det ville passe til en Oktoberfest, så det må han vente med til fastelavn eller karneval.

Er du i tvivl om hvad en Tyroler fest er, så kan jeg da lige fortælle at det stammer tilbage fra 1800 tallet i München, hvor de i flere dage fejede et kongeligt bryllup. Denne fest har siden udviklet sig til en af verdens største feste, men flere millioner besøgende hvert år, en fest der varer i op til 18 dage! Det kan man jo ikke rigtigt konkurrere med her i Danmark, men alligevel forsøger vi. Nærmeste alle byer i landet, fejrer her i løbet af efteråret en eller anden form for oktoberfest med øl, mad og hornmusik. Denne tyske tradition er blevet rigtig populær herhjemme og er nu en af de største festlige begivenheder som vi har. Dette er bestemt ikke uden grund, har du en gang før prøvet at deltage udklædt i en Tyroler fest, er det bestemt ikke første og sidste gang som du gør det. Så se det store udvalg i kostumer og find et som du syntes kunne være sjovt at dukke op i til en sådan tysker fest.

Nu jeg tror jeg at jeg starter med at smutte ind på onlinekostumer.dk og få lidt inspiration til mit Tyroler kostume og se om jeg ikke på en eller anden måde selv kan sætte mit eget personlige præg på den udklædning jeg vælger, så jeg ikke blot kommer til at ligne alle de andre der kommer i læderhosen og alpehuer.

Kilde:
Onlinekostumer.dk
Hjemmeside: http://www.onlinekostumer.dk

De sundhedsmæssige fordele ved svamp

perlSvampe indeholder nogle af de mest potente naturlige lægemidler på planeten. Af de 140.000 arter af svampe -dannende svampe, videnskab er bekendt med kun 10 procent, ifølge verdenskendte mycologist Paul Stamets, der har skrevet seks bøger om emnet.

Omkring 100 arter af svampe bliver undersøgt for deres sundhedsfremmende fordele. Af dem hundrede, virkelig omkring et halvt dusin skiller sig ud for deres evne til at levere et gevaldigt løft til dit immunforsvar.

Det er vigtigt kun at spise økologisk dyrkede svampe, fordi de absorberer og koncentrere hvad de vokser i – god eller dårlig. Dette er hvad der giver svampe deres potens. Svampe er kendt for at koncentrere tungmetaller, samt luft-og vandforurening, så sunde vækstbetingelser er en kritisk faktor.

Selv om det kan lyde mærkeligt, men vi er faktisk mere nært beslægtet med svampe, end vi er til noget andet rige, som vi deler de samme patogener, hvilket betyder, bakterier og vira.

Som et forsvar mod bakteriel invasion, har svampe udviklet stærke antibiotika, der også ske at være effektiv for os mennesker. Penicillin, streptomycin og tetracyklin alle kommer fra svampe ekstrakter.

De mange sundhedsmæssige fordele af Svampe

FASEB Journal for nylig offentliggjort ni undersøgelser om svampe, der også blev præsenteret på Experimental Biology 2013, hvilket nærmere en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, 1 herunder:

Vægtkontrol: One studiet2, 3 fandt, at erstatte rødt kød med hvide knap svampe kan bidrage til at øge vægttab. Fede deltagere med en gennemsnitsalder på lidt over 48 år spiste cirka en kop svampe per dag i stedet for kød. Kontrolgruppen spiste en standard kost uden svampe.

Ved afslutningen af 12- måneders forsøgsperiode, havde interventionsgruppen tabte i gennemsnit 3,6 procent af deres startvægt, eller omkring syv pounds. De viste også forbedringer i kroppens sammensætning, såsom reduceret taljemål og evne til at opretholde deres vægttab sammenlignet med kontrolgruppen.
Bedre ernæring: One kosten analysis4 fandt, at champignon forbrug var forbundet med en bedre kost kvalitet og bedre ernæring.
Stigende D-vitamin gennem din kost: Forbrugende tørrede hvide champignon ekstrakt viste sig at være så effektiv som at tage supplerende vitamin D2 eller D3 for at øge D-vitamin ( 25-hydroxyvitamin D ).5
Forbedret immunsystemets funktion: Lange kæde polysaccharider og perl, især alfa -og beta- glucan molekyler, er primært ansvarlige for svampe ‘ gavnlig effekt på dit immunforsvar. I en undersøgelse blev tilsætte en eller to portioner af tørrede shiitake svampe sig at have en gavnlig, modulerende effekt på immunsystemet function.6 anden undersøgelse udført på mus fundet, at hvide knap svampe forbedret den adaptive immunitet reaktion på salmonella.
Snyltesvampe Viser Promise for Immun sygdomme og Kræft som kan ses i disse eksempler på http://nereida.deioc.ull.es og http://bywatersolutions.com

Cordyceps, også kaldet Caterpillar svamp eller Tochukasu, er en favorit af sportsfolk, fordi det øger ATP-produktion, styrke og udholdenhed, og har anti-aging effects.8

Denne parasit svamp er unik, fordi, i naturen, det vokser ud af et insekt vært i stedet for en plante vært. Det har længe været brugt inden for både traditionel kinesisk og tibetansk medicin.

Det har hypoglykæmiske og eventuelle antidepressive effekter, beskytter din lever og nyrer, øger blodgennemstrømningen, hjælper med at normalisere dit kolesteroltal, og har været anvendt til behandling af Hepatitis B.

Cordyceps har antitumor egenskaber såvel. Forskere ved University of Nottingham har studeret cordycepin, et af de aktive medicinske stoffer, der findes i disse svampe, 9 og den ene er identificeret som en potentiel kræft narkotika. Nyere undersøgelser tyder på, det også har potent anti -inflammatoriske egenskaber, der kan være nyttige for dem, der lider:

astma
leddegigt
nyresvigt
slagtilfælde skader

Et spørgsmål, der tigger om et svar var, hvordan cordycepin kunne producere så mange forskellige gavnlige effekter på celleniveau. Forsker Dr. Cornelia de Moor fortalte Medical News dag: 10

“Vi har vist, at cordycepin reducerer ekspressionen af inflammatoriske gener i luftvejene glatte muskelceller ved at handle på det sidste trin i syntesen af ​​deres messenger RNA ( mRNA’er ), der bærer det kemiske blueprint for syntese af proteiner.

Denne proces kaldes polyadenylering. Almindeligt anvendte anti-inflammatoriske lægemidler enten arbejder meget tidligere i aktivering af inflammatoriske gener, såsom prednison, eller arbejde på en af ​​de sidste produkter af den inflammatoriske reaktion (f.eks ibuprofen ).

Disse resultater viser, at cordycepin handlinger fra en helt anden mekanisme end i øjeblikket anvendes anti-inflammatoriske lægemidler, hvilket gør det et potentielt lægemiddel til patienter, hvor disse stoffer ikke virker godt.

Men det er en overraskelse, at cordycepin ikke påvirker syntesen af ​​mRNA’er fra andre gener, fordi næsten alle mRNA’eme kræver polyadenylering. ”

Ifølge Dr. de Moor forskning, kan den mekanisme, der er ansvarlig for cordycepin mange varierede effekter stammer fra dens evne til at ændre syntesen af ​​mange klasser af hurtigt inducerede gener, der hjælper modvirker inflammatoriske gener, og dermed bremse ellers hurtige cellulære reaktioner på vævsskade. Det kan også hjælpe med at forhindre over- aktivering af inflammatoriske reaktioner.

” Men det viser også, at cordycepin kunne have negative virkninger for normal sårheling og på de naturlige forsvar mod smitsomme sygdomme,” featured artiklen states.11

“Dr. de Moor sagde: “Vi håber at yderligere at undersøge, hvilke gener er mere afhængige af polyadenylering end andre, og hvorfor dette er tilfældet, samt test effekten af ​​cordycepin på dyremodeller for sygdomme. Klinisk afprøvning af cordycepin ikke er i vores umiddelbare planer, som vi tror, ​​vi først nødt til at forstå dette stof nærmere, før vi kan risikere at behandle patienter med det ‘. ”

Finsnittere, Pas på giftige svampe

En November 2012 artikel i The Atlantic12 fremhævede seneste tilfælde af dødbringende mad forgiftninger relateret til at spise vilde svampe, og behovet for forsigtighed, når fouragering mad:

“Af de mere end 10.000 arter af svampe, kun omkring 50 til 100 er giftige. Omkring 6.000 amerikanere hvert år ender med at spise dem. Over halvdelen af disse sager involverer opsyn små børn. Så hvis du overvejer at behandle den specielle person i dit liv til en vild champignon – baserede fad, tage følgende i betragtning: Over 90 procent af dødsfald, herunder disse de nyeste, er forårsaget af amatoxins “.

Som nævnt i artiklen, den nordamerikanske Mycological Association13 tilbyder kritiske oplysninger om en række af giftige svampe og de ​​symptomer, de forårsager, herunder for amanitin ( amatoxins ), som er en af ​​de mest alvorlige:

Trin 1: En latenstid på 6 til 24 timer efter indtagelse, hvor toksiner er aktivt ødelægger offerets nyrer og lever, men offeret oplever intet ubehag.
Fase 2: En periode på omkring 24 timer karakteriseret ved voldsomme opkastninger, blodig diarré og alvorlige mavekramper.
Fase 3: En periode på 24 timer, hvor offeret synes at komme sig (hvis indlagt, er patienten undertiden frigivet)
Trin 4: Relapse, hvor nyre-og leversvigt forekommer ofte, hvilket fører til døden. Patienterne kan også ” bløder ud” og dør på grund af ødelæggelse af koagulationsfaktorer i blodet. Der kan være mere end et tilbagefald.

Advarsel: Hvis du har mistanke om, at nogen har indtaget en amanitin indeholdende champignon, ikke vente på at symptomerne viser sig! Der er ingen modgift mod amanitin forgiftning, og det bedste håb er at haste person til det hospital, hvor toksiner kan fjernes, før de helt absorberet i kroppen.

Det er også vigtigt at spise KUN økologisk dyrkede svampe, fordi de absorberer og koncentrere hvad de vokser i – god eller dårlig. Dette er hvad der giver svampe deres styrke, for bedre eller værre. Svampe er kendt for at koncentrere tungmetaller, samt luft-og vandforurening. En måde at vide, hvad du får, er at dyrke din egen. Du kan finde en bred vifte af DIY haven kits til rådighed online, 14, som vil eliminere eventuelle spørgsmål om, hvad slags svamp, du plukke.

Forbedring af din ernæring med svampe

For to år siden interviewede jeg Steve Farrar, der arbejdede og studerede svampe professionelt for de sidste 30 år. De første 20 år tilbragte han dyrke dem og arbejder primært med gourmet kokke, men i det seneste årti, er han begyndt at anvende sin ekspertise svampe til sundhedsmæssige formål. Ifølge Farrar, amerikanerne forbruge omkring 900 millioner pounds af svampe om året, men 95 procent af det er kun én art: den fælles knap svampe og dets slægtninge, den crimini, perl og portabello svampe.

Indrømmet, champignon er en fremragende lav -kalorie fødevarer, især til diabetikere. Den indeholder en række værdifulde næringsstoffer, herunder proteiner, enzymer, B-vitaminer (især niacin ) og vitamin D2. Men der er mange andre typer af svampe værdig overvejelse, hvis du ønsker at forbedre din kost. Jeg vil gennemgå et par af mine favoritter nedenfor. Farrar fokus har været på dyrkning af forskellige gourmet svampe arter, især de trænedbrydende svampe arter, som i høj grad adskiller sig fra din gennemsnitlige knap champignon i form af biologi, ernæring og medicinske værdi.

Hent Interview Transcript

Svampe er gode kilder til antioxidanter i almindelighed, da de indeholder polyfenoler og selen, som er almindelige i planteverdenen. Men de indeholder også antioxidanter, der er unikke for svampe. En sådan antioxidant er ergothioneine, som forskerne er nu begyndt at genkende som en ‘master antioxidant. ‘ Interessant, det er en aminosyre, der indeholder svovl, og hvis du lyttede til mit interview med Dr. Seneff på den meget undervurderet betydningen af ​​svovl, kan du genkende, hvorfor netop denne antioxidant kan være af særlig betydning for menneskers sundhed, da mange er alvorligt mangelfuld i svovl.

En tidligere undersøgelse i tidsskriftet Nature15 diskuterer betydningen af ​​ergothioneine, som er forholdsvis eksklusivt til svampe, der beskriver det som ” en usædvanlig svovlholdigt derivat af aminosyren histidin “, som synes at have en meget specifik rolle i at beskytte dit DNA mod oxidativ beskadigelse. Med det i tankerne, bliver det nemt at se, hvordan svampe kan være en vigtig del af et optimalt kost. Hvis du ikke kan lide at spise dem hele, kan du også finde dem i supplement form, enten som en ekstrakt eller hele kosttilskud.

Eksempler på svampe at tilføje til din kost

Et par af mine yndlings sundhedsfremmende svampe arter kan nævnes:

Shiitake ( Lentinula edodes ): shiitake er et populært kulinarisk svamp anvendes i retter hele verden. Den indeholder en række sundhedsmæssige -stimulerende stoffer, herunder lentinan, polysaccharid, som den er opkaldt efter. Lentinan er blevet isoleret og anvendt til behandling af mave og andre kræftformer på grund af sin antitumor egenskaber, men har også vist sig at beskytte din lever, 16 lindre andre mave lidelser ( hyperaciditet, galdesten, mavesår), anæmi, ascites, og pleural effusion.

En af de mere bemærkelsesværdige videnskabelige undersøgelser påviser shiitake s antitumor effekt var en japansk dyr undersøgelse, 17 hvor mus, der lider af sarkom fik shiitake ekstrakt. Seks af 10 mus havde komplet tumor regression, og med lidt højere koncentrationer, viste alle ti mus komplet tumor regression.

Shiitake svampe også demonstrere antiviral ( herunder hiv, hepatitis, og ” almindelig forkølelse ” ), antibakterielle og svampedræbende effekter ; stabilisering blodsukker ; reduceret trombocytaggregation ; og reduceret atherosclerosis.18 shiitake indeholder også eritadenin, som har stærke kolesterolsænkende properties.19
Reishi ( Ganoderma lucidum ): Reishi er kendt som Lingzhi i Kina, eller “ånd anlæg. ” Det er også blevet kaldt ” Mushroom udødelighed ” – et kælenavn den slags siger det hele. Reishi har været anvendt medicinsk i Asien i tusinder af år. En af de mere anvendelige forbindelser er ganoderic syre ( et triterpenoid ), der bliver brugt til behandling af lungekræft, 20 leukæmi og andre kræftformer. Listen over Reishi sundhed benefits21 indeholder følgende
Antibakterielle, antivirale ( Herpes, Epstein-Barr ), svampedræbende (inklusive Candida ) egenskaber
Anti- inflammatoriske, nyttigt til at reducere symptomer på leddegigt
Immunsystemet opregulering
Normalisering af kolesterolindholdet i blodet og blodtryk
Reduktion af prostata -relateret urin symptomer hos mænd
Tyrkiet Tail ( Trametes versicolor ): Turkey Tail er også kendt som Coriolis eller “cloud svamp. ” To polysaccharid komplekser i Tyrkiet Tail får en stor videnskabelig opmærksomhed, PSK (eller ” Kreskin “), og PSP, hvilket gør den til den mest grundigt undersøgt af alle medicinske svampe med kliniske forsøg i stor skala.

En syv -årig, to millioner dollars NIH – finansieret klinisk undersøgelse i 2011 viste, at Tyrkiet Tail mycelium forbedrer immunforsvaret ved daglig dosering til kvinder med stadium kræft I-III bryst. Immunrespons var dosisafhængig, med ingen bivirkninger. PSP har vist signifikant at øge immunstatus i 70-97 procent af kræft patients.22 Tyrkiet hale bliver også brugt til at behandle mange forskellige infektioner, herunder Aspergillus niger, Candida albicans, E. coli, HIV, herpes, og Streptococcus lungebetændelse, og er hepatobeskyttende. Det kan også være nyttigt for kronisk træthed.
Himematsutake ( blazei ): Himematsutake, også kaldet Royal Sun Agaricus, er en slægtning af den fælles knap champignon. Himematsutake ikke blev dyrket i Østen indtil for ganske nylig, men er nu en meget populær naturlig medicin, der bruges af næsten en halv million japansk.

Himematsutake champignon tiltrækker mange forskere over hele verden på grund af sin bemærkelsesværdige anticancer properties23 relateret til seks specielle polysaccharider. Ligesom mange andre medicinske svampe, kan denne svamp også beskytte dig mod de skadelige virkninger af stråling og kemoterapi. Men dens fordele stopper ikke der – Himematsutake kan også hjælpe med at mindske insulinresistens hos diabetikere, normalisere dit kolesterol, forbedre dit hår og hud, og endda behandle polio.

Brug og dosering Anbefalinger til Mushroom Kosttilskud

Når det kommer til svampe kosttilskud, er der to primære typer:

Mushroom koncentrater eller ekstrakter – De fleste af disse er såkaldte varmt vand ekstrakter, hvor enten champignon mycelium – frugten kroppen – er kogt i længere tid til at udtrække de langkædede polysaccharider. Slutproduktet er en koncentreret form for glyconutrients (komplekse sukker ), menes at være ansvarlig for mange af de sundhedsmæssige fordele af svampen.
Whole Food / rå svampe – Forbrugende svampene rå eller ved hjælp af en hel mad champignon (pulveriseret pille ) produkt er generelt et bedre alternativ, hvis du er rimeligt sund og søger at opretholde en optimal sundhed, da de bidrage til at bevare ideel funktion af dine forskellige systemer modsætning til at bibringe en direkte virkning. De fleste af viden om svampe kommer fra gamle kinesiske medicin, hvor svampe betragtes som tonika. Tonics anses for at have uspecifikke gavnlige virkninger på tværs af flere systemer i din krop, der ikke falde over tid.

Som nævnt tidligere, hvis du vælger at spise dine svampe rå, sørg for at de er økologisk dyrket, da deres kød let absorberer luft og jord forurenende stoffer. Ligeledes vil du ønsker at sikre, at ethvert produkt, du køber, er certificeret økologisk af samme grund. Ud over værdifulde næringsstoffer, hele svampe også give sunde kostfibre, der fungerer som præbiotiske platforme for væksten af ​​probiotiske organismer i din tarm, hvilket er meget vigtigt for fordøjelsessystemet sundhed. Dette er endnu en grund til at vælge en hel mad champignon produkt.

Tilføjelse Svampe er en enkel måde at øge din sundhed gennem din kost

Med al den dokumentation for svampe som små kraftcentre i potent ernæring, jeg stærkt anbefale at tilføje nogle til din kost. De er en fremragende tilføjelse til enhver salat og passer godt med alle former for kød og fisk. ” Lad maden være din medicin ” er et godt råd faktisk, og med svampe, der er specielt sandt, da de indeholder nogle af de mest magtfulde naturlige medicin på planeten.

Bare sørg for at de er økologisk dyrket, for at undgå skadelige stoffer som svampe absorberer og koncentrerer fra jord, luft og vand. Undgå også at plukke svampe i naturen, medmindre du er helt sikker på du ved hvad du plukke. Der er en række af giftige svampe, og det er nemt at få dem forvirrede, medmindre du har en masse erfaring og ved, hvad man skal kigge efter. Voksende din egen er en glimrende mulighed, og et langt mere sikkert alternativ til at plukke vilde svampe.

Næringsindhold i svampe

2006dl eksempel på svampeSvampe er en type af fødevare, som indeholder flere sundhedsmæssige ingredienser som kan være gode for vores krop. Den ernæringsmæssige værdi af en svamp kendetegnes oftest ved at have et indhold som er lav i kalorier og høj i vegetabilske proteiner, jern, fiber, zink, essentielle aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Da den olden historie har kineserne brugt en svamp på grund af deres rige indhold sundhed. Til kineserne, ernæring sundhedsmæssige fordele af svampe omfatter fremme vitalitet og et godt helbred.

Nylige videnskabelige undersøgelser har bekræftet de sundhedsmæssige fordele af svampe. Disse undersøgelser har vist, at champignon styrke vores krop og forbedre vores immunforsvar ved at opretholde fysiologiske homeostase.

Næringsværdi af svampe adskiller sig fra den type svampe, men næsten alle champignon bringer store sundhedsmæssige fordele for den menneskelige krop, og her er nogle champignon at diskutere.

Shiitake svampe Ernæring

Shiitake har været kendt som”Elixir of Life”. Shiitake svampe er blevet erklæret som en anti-cancer fødevarer af FDA i Japan. Shiitake svampe ernæring omfatter indeholdende Lentinan. Lentinan vides at have en vis effekt på tarmen, mave, lever og lungekræft. Det øger produktionen af ​​T-lymfocytter og andre naturlige dræberceller og reducere de negative sundhedsmæssige virkninger af aids.

Shiitake svampe er rige på flere andre anti- oxidanter såsom urinsyre, selen og vitamin A, er C, D og E. Shiitake svampe vist sig at sænke blodtrykket til mennesker med hypertension. I tillæg til ovenstående ernæringsmæssige fordele, er den rige ernæring værdien af ​​Shiitake svampe kendt for at sænke serum kolesterol og øge libido. Det stimulerer produktionen af ​​interferon, som har anti- virale virkninger. I nogle undersøgelser har det vist sig at være effektiv mod hepatitis.

Agaricus Mushroom sundhedsmæssige fordele

Agaricus champignon forbruges svampe i mange lande. Det er normalt betragtes som en helsekost for sine medicinske egenskaber. Agaricus er også kendt som”Guds Mushroom”på grund af dets helbredende sundhedsmæssige fordele til en bred vifte af sundhedsmæssige lidelser.

Folk har forbruge det at helbrede en lang række sygdomme og krop lidelser vedrørende immunsystemet, hjertet og fordøjelsessystemet. Andre Agaricus champignon sundhedsmæssige fordele omfatter vægtkontrol, kontrollere diabetes, kroniske og akutte allergier. Andre helbredende virkninger omfatter grå stær, stress og kronisk træthed.

Sundhedsmæssige fordele af Maitake Mushroom

Maitake har andre navne såsom”Dancing Mushroom”. Det er kendt for sin smag og sundhedsmæssige fordele efter indtagelse af den. I Japan er Maitake Mushroom også kaldet”King of Mushroom”.

I Japan og Kina har Maitake Svampe blevet spist i de sidste 3000 år. Tilbage i historien, er Maitake handles som en alternativ valuta i Japan, og det er siges at så meget værd som det vægt i sølv ! Maitake bruges som en tonic og mad til at hjælpe til at fremme velvære og vitalitet for japanerne.

Siden historien, var forbruget af Maitake svamp menes at sænke forhøjet blodtryk og forebygge kræft. I de seneste år har forskerne eksperimenteret med Maitake for at bekræfte det sundhedsmæssige fordele.

Laboratorieundersøgelser videnskabelige undersøgelser har indikeret, at uddrag af Maitake Mushroom kan styre væksten af ​​kræftsvulster og styrke immunforsvaret af næsten alle de kræft mus anvendt i eksperimentet.

Ernæring Værdi af Cordyceps Mushroom

Cordyceps svampe styrker immunforsvarets evne til at bekæmpe virus og bakterier infektion. Videnskabelige undersøgelser har vist, at Cordyceps er effektiv til behandling af forhøjet kolesterol, impotens, lungekræft, og nyresvigt.

Forbrug af Cordyceps svampe forårsager menneskelige muskel til at slappe af. Dette er en stor sundhedsmæssig fordel, hvilket er nyttigt til behandling af hoste, astma og andre bronchiale betingelser, som den udglatning musklerne.

Reishi Mushroom næringsværdi Information

I fortiden, Reishi svampen er et royalty fødevarer, som kun den kejserlige familie forbruge. Reishi svampen er kærligt kendt som”Ling Zhi”af kineserne.

dansktagserviceUndersøgelser i de seneste 30 år har vist, at ved at indtage Reishi svampe er sundhedsmæssige fordele såsom behandling af almindelige lidelser og betingelser høstes.
Nylige undersøgelser har vist, at Reishi har en masse sundhedsmæssige fordele og ernæringsmæssige virkninger : Antioxidant, sænker blodtrykket, giver beskyttelse til leveren og afgifte den.
Hvad Reishi svampe gør, er at bringe kroppens elementer tilbage til den naturlig tilstand og således hjælper til med at alle kroppens organer genvinder deres funktionalitet.

Kan jeg tabe mig med svampe og proteinpulver

 

I de følgende afsnit vil jeg gerne fortælle dig en lille historie om, hvordan en af mine gode kammerater formåede at tabe sig rigtig mange kilo efter et proteinpulver vægttab. For ikke at kalde ham ved hans rigtige navn, da jeg ikke ved, om han selv ville være interesseret i det, så vil han i dette tilfælde bare gå under navnet Mike. Inden han gik i gang med sit massive vægttab, var han oppe og veje 143kg. Og når man vejer det, så er der ikke ret mange mennesker, der kan forestille sig en åle slank fyr, der måske bare har lidt store muskler.

proteinpulver vægttab

Nej, han var skam overvægtig. Og i sådan en grad, at han havde været på grænsen til at få en depression. Men en dag tog fanden ved ham, og jeg kan huske, at han skrev til mig, at han havde fået nok, og gerne ville gøre noget om på det. På det tidspunkt vidste han ikke, at det skulle ende med, at han tabe sig via et proteinpulver vægttab. Og så tænker du sikkert, at man da ikke kan tabe sig ved at indtage proteinpulver. Men læs resten af historien, og så vil du formodentlig forstå det hele på en eller anden måde.

 

Men han vejede altså de her mange kilo, og skulle nu i gang med at ryste dem af. Når man er så overvægtig, så rasler de første mange kilo jo af som ingenting, og inden han havde set sig om, så var han nede på 120-125kg. Han var begyndt at træne, og han havde haft nogle uger indimellem, hvor han ikke havde spist andet end kylling til både middag og aftensmad. Intet andet. Det er altså noget af en udfordring for en gut, som har været vant til at spise rigtig mange portioner hver eneste dag. Men det hjalp, og med den fart han havde på, så havde han hurtigt tabt sig en del kilo bare ved at spise ordentligt og lade det usunde stå.

 

Grunden til, at jeg kalder det et proteinpulver vægttab er, at da han havde tabt mange kilo, så var der en del, der skulle strammes op på ham. Så han begyndte på et tidspunkt at styrke træne, så han kunne komme til at se nogenlunde ud, og ikke ligne en eller anden form for slaskedukke, som man jo naturligvis gør, når man på kort tid går 50 kilo ned i vægt. Det kan man ikke rigtig gøre noget ved, udover at gå i gang med at træne og få strammet sin krop op. Det gjorde Mike så, og han begyndte også at benytte sig af proteinpulver. Det hjalp ham i den grad til at få bygget nogle muskler op, så han efter et par måneder begyndte at se pæn ud.

 

Det er grunden til, at jeg vil definere det som et proteinpulver vægttab. For havde han ikke benyttet sig af det, så tror jeg, at en stor del af motivationen var røget, da han ikke rigtig kunne få strammet sin krop op på samme måde, som han ønskede, uden at bruge proteinpulver. Jeg har også selv brugt det indimellem, og jeg er selv rigtig glad for det, da det for mig er et fornuftigt kosttilskud, som kan hjælpe dig, hvis du i forvejen ikke får den mængde protein, som du skal bruge.

Kilde: http://www.billigprotein.net

Kan man få svamp af e cig

Når du stopper med at ryge, så er der rigtig mange mennesker, som frygter, at de begynder at tage en masse kilo på, når de endelig har fået lagt smøgerne definitivt på hylden. Så begynder deres fingre at længes efter noget andet, som de kan være optaget af, og så begynder man at fylde ting i hovedet, som ikke ligefrem er særligt sunde. Det bliver hurtigt til slik, chips og chokolade, og meget mere, end det du har spist førhen. Det er selvfølgelig ikke alle, som dette kommer til at ske for. Men der er rigtig mange mennesker, som er stoppet med at ryge, hvorefter de har taget utroligt mange kilo på sidebenene.

Tager man på i vægt når man stopper med at ryge

Hvis du gerne vil undgå det, så kan det faktisk godt lade sig gøre. Det første du kan gøre, uden at bruge hjælp fra nogle andre ting, er at være benhård og have en god selvdisciplin. Det kræver rigtig meget selvdisciplin, hvis man ikke benytter sig af nogle redskaber, men bare definitivt vil undgå at spise usundt. Hvis du kan klare det uden hjælp fra nogle redskaber, så er du en benhård person, og så er du virkelig stærk rent psykisk. Så hvis du kan klare den udfordring, lige efter et rygestop, så er du virkelig lavet af et hårdt stof.

Men hvis du ikke føler, at du kan klare det uden hjælp, så er der også en løsning til dig. Løsningen finder du i en e cig. Hvis du gerne vil blive røgfri, og samtidig holde figuren, så kan det lade sig gøre, hvis du køber dig en e cig, og begynder at benytte dig af den i stedet for normale cigaretter. Det er også en meget mere tilfredsstillende substitut end slikket og chokoladen. Og samtidig skader den ikke lige så meget som normale smøger, og den feder heller ikke som alt det usunde ville gøre. Altså er det en ren win-win situation, hvis du køber dig en e cig, da du bliver røgfri, og du ikke begynder at tage kilo på.

Brugte selv E cig ved rygestop

Jeg benyttede mig selv af en e cig, da jeg skulle blive røgfri. Hvis jeg ikke havde gjort det, så var jeg sikkert også blevet en del rundere, end jeg allerede er. Jeg er i forvejen en slikmund, og uden en e cig ville jeg også have gravet dybt i slikskålen hver eneste dag, ligesom så mange andre forhenværende rygere ville have gjort det. Det er farligt at stoppe med at ryge, men hvis du er en jernhård person, så kan det godt lade sig gøre at lægge smøgerne på hylden, uden at skifte over til en anden afløser, som også bare vil skade dig og din krop, ligesom smøgerne også gjorde det.

For det er uden tvivl usundt at ryge smøger, men hvad gavner det, hvis man bliver røgfri og bare skifter over til at spise en masse usund mad i stedet for? Ikke ret meget. Så sørg for at holde gejsten oppe, også selvom det kan virke utroligt svært til tider. Så må du ikke give op.

kilde: http://www.e-cigaret.eu