Et hurtigt og effektivt vægttab med Nupo

Her i Januar måned, er det rigtig mange af os, som gerne lige vil smide et par kilo. De fleste af os har jo spist lidt for godt, eller været til lidt for mange julefrokoster i løbet af december. Måske heller ikke fået trænet helt så meget som vi gerne ville. Derfor er vægten ofte 5 til 10 kilo højrer end den plejer, her i starten af januar. Men hvad kan vi så gøre får at få smidt de ekstra kilo igen? Er det med vægttabs produkter som Nupo, Nutrilett, Chili Burn eller XL-s Medical Fedtbinder? Er det masser af motion, eller noget helt andet som skal til? Lad os prøve at kigge på nogle af de mange muligheder som der er.

Se mere om: En januar slankekur med Nupo

Nupo og Nutrilett

Produkter som Nupo og Nutrilett, hører under måltidserstatninger. Det vil sige at du udskifter et måltid med en Nupo proteinbar eller Nutrilett suppe, og derfor ikke får helt så mange kalorier indenbords, som ellers. Det er en rigtig nem måde at tabe sig på, da du ikke skal til at regne dine kalorier indtag ud, dyrke en masse motion eller overholde en besværlig kostplan. Både Nutrilett og Nupo smager rigtigt godt, især Nutrilett i karamel er en af mine favoritetter. De mætter ok, dog lige i underkanten som hovedmåltid, men i stedet for mogenmad eller middagsmad, er det en fin måltidserstatning. Desværre er det heller ikke det hurtigste vægttab på denne måde. Dog laver de en lang række forskellige produkter, så du i princippet kan udskifte alle dagens måltider med deres produkter, og dermed opnå et nogenlunde hurtigt vægttab.

Karakter: 2/5

Se mere om: Tab vægt med Nupo

New Nordic Chili Burn

De fleste af os, har sikkert hørt at chili og andre stærke krydderier kan sætte ens forbrænding op. Dette er også ideen bag New Nordic Chili Burn. Du spiser blot en tablet med chili ekstrakt, som så skulle være gode for forbrændingen og modvirker luft i maven. Udover chili indeholder tabeletterne også ekstrakt fra grøn te og magnesium, som begge også skulle have en positiv effekt på ens vægttab.
Desværre er det ret begrænset hvor mange ekstra man taber sig, ved blot at spise et par tabeletter med chili. Men i kombination med en masse andre tiltag, kan det samlet være med til at give en gavnlig effekt. Som enkeltstående produkter, er jeg dog ikke specielt begejstret for New Nordic Chili Burn. Så hellere udskifte et eller 2 måltider med en Nupo bar.

Karakter: 1/5

Se mere om: Få gang i din slankekur med Nupo

Opnå et sundt og varigt vægttab med Nupo eller Chili Burn

XL-S Medical fedtbinder

Ideen bag dette produkt, er at du spiser en pille med XL-s Medical fedtbinder, inden hvert måltid. Pillen indeholder så nogle stoffer, som binder en del af det fedt der er i maven, og gør at det ikke bliver optaget i kroppen. Dermed feder en del af den mad du spiser heller ikke. Der findes kraftigere versioner som gør det samme, men de kræver en recept for lægen, og kan have lidt være bivirkninger.
XL-S Medical fedtbinder, er faktisk et af de produkter som virker fint, især hvis man som mig, hører til dem der gerne spiser fed mad.
Spiser man i forvejen ret fedtfattigt, så vil man ikke have så stor glæde af XL-S Medical fedtbinder. Men det er et spændende produkt, som har en vis effekt på ens vægttab.

Karakter 3/5

Motion

Motion – er ord som mange af os hader. Vi gider simpelthen ikke tons rundt på en fodbolds bane, stå og svede nede i det lokale fitness center eller løb rundt ude på de danske veje. Men vil vi tabe os, så er der ingen vej uden om motion. Vi kommer langt med en god slankekur eller den rette kost, men hvis vi lige vil have det sidste vægtab med, og samtidig få en sundere livsstil, så skal der noget motion til.
For mange kan det være nok at gå en halv time om dagen, andre foretrække at cykle en lang tur eller tage i fitness center. Er en time i fitness så mere effekt end at gå en time? Ja, jo mere effektiv og hård din træning er, jo mere forbrænder du. Hård træning er også med til at opbygge muskler, som på sigt øger din grund forbrænding. Så derfor er motion desværre den bedste vej til et varigt vægttab, så bid i det sure æble og find dit træningstøj frem. Husk det er som regel kun de første 2 uger, som er rigtig slemme.

Karakter 4/5

Som du kan se, så er er der en del forskellige måder at tabe sig på. Vil man gerne have et så effektivt vægttab som muligt, så bør man kombinere forskellige elementer. Det kan være være motion, Nupo og Chili Burn. Eller XL-S Fedtbinder med et medlemskab i fitness centeret. Mulighederne er mange, så se at komme igen, frem for blot at sidde og læse om det her.